AC7045 Aansluitingen

Voorkant
 1x SD/micro SD Kaart lezer
 2x USB-C 3.2 gen1 female poort (5Gbps)
 2x USB-A 3.2 gen1 female poort (5Gbps)
 2x USB-A 2.0 female poort (voor muis/toetsenbord)
 1x 3.5mm jack headset female poort (Koptelefoon + microfoon)

Achterkant
 1x USB-C female PD Pass-through poort (verbind hierop je USB-C lader om je
notebook op te laden via USB-C)
 1x USB-C female notebook verbinding (verbind deze poort met de USB-C poort
van je notebook.
 2x HDMI 2.0 female poort (verbind hiermee je HDMI monitor(en))
 1x DisplayPort female poort (verbind hiermee je DP monitor(en))
 1x VGA female poort (verbind hiermee je VGA monitor)
 1x Gigabit LAN RJ45 female poort (Verbind op deze poort je netwerk/internet
verbinding)
 1x DC power supply (sluit hier de meegeleverde power adapter op aan)

Belangrijk!!! De 2e HDMI-poort wordt gedeeld met de DisplayPort-poort en kan dus
niet tegelijkertijd worden gebruikt. Je moet kiezen welke poort je hier wilt gebruiken:
HDMI of DisplayPort.