AC6150 Indien ik het scherm van mijn Laptop sluit (Windows 10), dan is er opeens geen beeld meer op de externe beeldschermen die hierop zijn aangesloten.

- Klik met rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het bureaublad en kies hier voor “Beeldscherminstellingen” in het context menu.

- Navigeer naar “Energiebeheer en slaapstand” navigeer vervolgens aan de rechterkant naar “Extra energie-instellingen”.

- Navigeer in het volgende venster naar “Het gedrag van het sluiten van het deksel bepalen”.

- Controleer de instelling “Actie als ik het deksel sluit:” op batterij en Netstroom niveau.

- Zorg dat voor beide niveaus de instelling “Geen actie ondernemen” is geselecteerd.

- Indien “Slaapstand” of één van de overige instellingen is geselecteerd, dan zal het externe beeldscherm(en) inderdaad uit gaan.

- Kies dan voor “Geen actie ondernemen” en klik op “Wijzigingen opslaan”.

Je kunt nu het deksel van de Laptop sluiten en het externe scherm(en) zal actief blijven.