AC7012 Ik krijg op allebei de HDMI uitgangen het zelfde beeld.

De AC7012 USB-C to HDMI dual monitor MST female adapter heeft een USB-C poort nodig welke DP-alt modus (Display Port alternate modus) ondersteund.

Wanneer dit het geval is zal deze ook MST ondersteunen, en kan je de AC7012 USB-C naar MST-adapter gebruiken, deze adapter heeft twee video-uitgangen die je kunt gebruiken om meerdere monitoren aan te sluiten. Nu kunnen de aangesloten schermen als afzonderlijke schermen worden herkend op je laptop/PC en als uitgebreid bureaublad worden gebruikt.

Als je een macOS apparaat hebt, ondersteund de USB-C aansluiting Thunderbolt 3. Deze aansluiting ondersteunt geen MST Daisy-chaining! Daardoor zullen de aangesloten schermen alleen een kloon (kopie) van je hoofdscherm op de aangesloten schermen tonen, ook wel SST (Single Stream Transport) genoemd.