AC6150 Lataa ajurit/ohjelmistot

• Päivitetty

Lataa ajurit Windowsille:

Windows 7 & 8 driver

Windows driver for Windows 10 & 11

Lataa ajurit Mac OS:

Mac OS 10.14 tot 10.15

Mac OS 11 up to 14.x driver

Pura ladattu Windows-ajuritiedosto Windowsissa:

On tärkeää, että zip-tiedosto puretaan lataamisen jälkeen.

Kun zip-tiedosto on avattu, explorerin oikeassa yläkulmassa on teksti "Extract All" (Pura kaikki), napsauta sitä ja käynnistä "DisplayLink USB Graphics Software for Windowsx.x-EXE.exe" (sovellus) puretusta kansiosta.
Käynnistä "DisplayLink USB Graphics Software for Windowsx.x-EXE.exe" napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Run as administrator".

Toinen mahdollisuus on luoda oma kansio työpöydälle, valita kaikki tiedostot zip-tiedostosta ja vetää kaikki itse luotuun kansioon.